Dit is het programma.

Voor leveranciers van hosted services.

Het VMware Cloud Provider-programma is ideaal voor bedrijven die gehoste diensten aanbieden aan derden. Denk hierbij aan IaaS-providers, cloud service providers (CSP’s), applicatie service providers (ASP’s), internetserviceproviders (ISP’s) en PaaS-providers.

Het VMware Cloud Provider-programma omvat het grootste netwerk ter wereld van gevalideerde cloudservices op basis van VMware-technologie. Partners kunnen hiermee VMware-producten consumeren via een maandelijks abonnementsmodel. Betaal bovendien voor het daadwerkelijke gebruik en breidt uit zodra eindklanten hier behoefte aan hebben.

Voordelen voor partners.

Talloze clouddiensten.

VMware levert een zeer breed scala aan cloudservices. Partners kunnen hiermee hybride cloudservices bieden die snel en naadloos gegevens van de omgeving van de klant uitbreiden naar de cloud. En dit met behulp van dezelfde VMware-producten en tools die de klant al on-premises gebruikt.

Overzicht van de programmaniveaus

VoorwaardenProfessioneel niveauBusiness-niveauPremier-niveau
Overzicht van niveausHet Professional-niveau erkent serviceproviders die in training investeren en actief VMware-producten gebruiken.Het Enterprise-niveau is bedoeld voor organisaties die Hybrid Cloud Powered-services aanbieden op basis van VMware-producten.Het Premier-niveau is gericht op partners die strategisch en technisch zijn afgestemd op VMware en die hun zakelijke middelen inzetten voor het leveren van Hybrid Cloud Powered-services.
Voorwaarden
360-puntenplan of hoger OF MSP Level-1-plan of hoger10.800 punten plan of hoger OF MSP Level-3 plan of hoger
2 Cloudprovider-kennis
Plan met 100.000 punten of hoger OF MSP Level-5-plan of hoger
4 Cloudprovider-kennis

Nog meer voordelen.

VoorwaardenProfessioneel niveauBedrijfsniveauPremier-niveau
Overzicht van niveausHet Professionele-niveau biedt VMware-branding en partnervermeldingen niveauHet Enterprise-niveau beloont partners met extra licentie- en marketingvoordelenHet Premier-niveau biedt premiumvoordelen zoals vroege toegang tot roadmaps, co-marketing en accountondersteuning

VMware Cloud Provider Managed Services Provider

Het VMware Cloud Provider-programma vergroot de kansen op partnersucces met het Managed Services Provider-model.

Meer informatie

VMware Cloud Director voor cloudproviders

VMware Cloud Director 9.5 is nu beschikbaar voor VMware Cloud Provider-partners.

Meer informatie

Let's talk.

Klinkt het interessant om VMware-partner van Tech Data te worden? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.