Met Dell Technologies verkoopt u bewezen, markt definiërende oplossingen aan uw klanten. Hoewel de kwaliteit van de Dell Technologies-producten niet ter discussie staat, kunt u vast nog wel wat hulp gebruiken bij het verkopen van ervan aan uw relaties. Tech Data realiseert daarom de volgende marketingactiviteiten voor haar trouwe Partners:

(Certificerings-)trainingen

Tech Data organiseert samen met Dell Technologies regelmatig (certificerings-)trainingen. Dit doen wij om uw kennis over het Dell Technologies-portfolio up-to-date te houden, maar ook om u de noodzakelijke certificeringen te bieden om deel te nemen aan het Dell Technologies Partner Program. De face-tot-face trainingen worden gegeven door specialisten in de markt en vinden plaats op de vestigingen van Tech Data. De sessies zijn gratis te bezoeken, waarbij de lunch en/of borrel door ons wordt verzorgd. Een overzicht van alle trainingen kunt u terugvinden op https://academy.techdata.nl/.

Incentives

Regelmatig bieden we onze Partners acties aan in de vorm van incentives. Niet alleen worden deze georganiseerd door Dell Technologies, ook Tech Data heeft speciaal voor haar vendoren verschillende acties lopen, zoals bijvoorbeeld http://www.goxtreme.nl.
Elk kwartaal starten er nieuwe incentives waarbij we u willen helpen uw omzet een extra boost te geven.

Promotie-acties

Elk kwartaal starten er nieuwe promoties op onze producten en/of oplossingen. Maak gebruik van hoge kortingen om daar ook zelf uw voordeel uit te halen.

Infrastructuur promoties
Bekijk de Storage promoties
Bekijk de Server promoties
Bekijk de Data Protection promoties
Bekijk de Networking promoties

Client oplossingen
Bekijk de Notebook promoties
Bekijk de Desktop promoties
Bekijk de Workstations promoties
Bekijk de Thin Clients promoties
Bekijk de Display promoties

Events

Regelmatig organiseert Tech Data interessante events voor haar Partners. Denk hierbij aan trainingen, maar ook aan entertainende activiteiten en klantendagen. Zo gaan we bijvoorbeeld elk jaar Skûtsjesilen met onze Partners en organiseren we het jaarlijkse Partner Event. U kunt alle events terug vinden op de volgende pagina: https://events.techdata.nl/.

Dell Technologies Partnerprogramma

Als gewaardeerde Dell Technologies partner hebt u toegang tot het meest uitgebreide portfolio en het toonaangevende partnerprogramma dat Simple, Predictable, Profitable® is. Lees meer.

Loyaliteitsprogramma van Dell Technologies

Het loyaliteitsprogramma voor Authorized Partners beloont Partners voor de verkoop van producten, diensten, software en randapparatuur van Dell Technologies via Tech Data.
Lees meer

Supreme

Vanuit EMEA heeft Tech Data het Supreme Programma voor Partners gerealiseerd. Op http://supreme.techdata.com kunt u allerlei sales resources, trainingsdocumenten en briefings vinden die u kunnen helpen bij de productverkoop.

Spaar voor mooie incentives in onze Loyalty Webshop

Maak kennis met de Dell Loyalty webshop: hét gloednieuwe platform van Dell Technologies & Tech Data waarop partners de door hun behaalde Dell-punten zelf kunnen inwisselen voor mooie prijzen.
Lees meer

Let's talk.

Klinkt het interessant om VMware-partner van Tech Data te worden? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.