Tech Data treedt op als trusted advisor voor al haar Partners. Wij proberen u en uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn door ons op onderstaande gebieden te onderscheiden.

Dedicated partnerschap

Onze medewerkers weten alles over het gehele portfolio van Dell Technologies. Niet alleen onze technische adviseurs, maar ook onze dedicated sales- en presalesmedewerkers helpen u op weg naar een zo hoog mogelijke omzet.

Breed assortiment, eenvoudig te bestellen via ons e-commercesysteem

Via het soepele e-commercesysteem van Tech Data bestelt, configureert en levert u eenvoudig 24/7 de beste oplossingen voor uw klanten. Het complete Dell Technologies-assortiment wordt door de optimale logistiek meteen bij uw klanten afgeleverd.

Eén van de grootste distributeurs ter wereld

Tech Data is één van de grootste distributeurs ter wereld en kan daardoor totaaloplossingen leveren voor het gehele IT-landschap.

Tech Data Financial Solutions

Voor uw klanten bieden wij flexibele financieringsprogramma’s, welke nét dat extra zetje in de goede richting kunnen geven voor het aankopen van een oplossing.

Kennisdeling

Tech Data’s experts bezitten brede en diepe kennis van de markt, welke zij met alle liefde met onze Partners delen. Dat doen zij middels interessante trainingen en events, maar ook in onze nieuwsbrieven en (eindgebruiker-)content.

Aantrekkelijke partnervoorwaarden

Om u te helpen in het verkoopproces biedt Tech Data verschillende demo’s, proof of concepts en demonstratieservices, maar ook speciale incentives en spaarprogramma’s om de Dell Technologies-oplossingen nog aantrekkelijker te maken voor uw klanten.

Special deals

Van promoprijzen tot volumegrid, mini bid en special bid: er zijn verschillende special deals die u extra ruimte in deals geven.
Lees meer.

Let's talk.

Klinkt het interessant om VMware-partner van Tech Data te worden? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.